Vestfold: Før-historiske hverdagsbilder

2020-01-15_0126-TamnesHansMorten-700-72
Kategori
Lokalavdeling Vestfold
Dato
onsdag, 17. mars 2021 18:45 - 21:00
Møtested
I din stue eller lønnkammer eller hobbyrom
Telefon
907 36 852
E-post:

NJK Vestfold arrangerer nettmedlemsmøte

onsdag 17. mars kl. 18.45


ved en skjerm nær deg med

Carl-Frederic Salicath: Før-historiske hverdagsbilder.
Da 69-settene kom i trafikk var de et kvantesprang for innerlokalstrekningene, og togsettene har vært i bakgrunnen av pendlernes hverdag på mange banestrekninger på det elektrifiserte jernbanenettet. Linje L2, "Ski-lokalen», mellom Ski og Stabekk er i dag den siste innerlokalstrekningen i Osloområdet der type 69 er i daglig drift, og om relativt få år er de historie. Hverdagsbilder av Skilokalen presenteres, bilder som snart er historiske.

 

Vi håper vi kan skape en arena hvor man kan møte likesinnede, og hvor bildene som vises vil være med på å gjenskape minner og bidra til kommentarer og meningsutvekslinger.  Vi håper så mange som mulig blir med, både lokalavdelingens egne medlemmer og medlemmer utenfor.

  • Verbal deltagelse ønskes
  • Deltagerne oppfordres om å ha påslått mikrofon*
  • Hvis din PC eller Mac har kamera, la det være påslått slik at vi kan se deg

* Vi oppfordrer deltagerne til å ha mikrofonen påslått.  Hvis det blir for mye bakgrunnsstøy, kan vår tekniske avdeling dempe alle mikrofoner.


Det er viktig å presisere at å delta på dette ikke er vanskelig i det hele tatt!  Hvis du har klart å komme deg inn på NJKs hjemmeside og leser dette, klarer du å bli med på nettmøtet.  Med den tekniske plattformen vi skal bruke, Zoom, går det hele av seg selv.

Merk! Nettmedlemsmøtet er forbeholdt NJK-medlemmer.

Det er NJKs Zoom-lisens som vil bli brukt.  Link og nødvendig informasjon sendes 1. mars i e-post til lokalavdelingens medlemmer og andre mottagere av vår lokale informasjon, samt at det publiseres på Txp-kontoret.

 

Opprinnelig annonsert program -  Håvard Pedersen: Togtur på norske sidebaner før den store sidebanemassakren på og rundt 1980-tallet - settes opp på et senere tidspunkt.

 
 

Datoer

  • onsdag, 17. mars 2021 18:45 - 21:00