Drammen: Delvis stengt

Drammen har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ski-Oppegård: Delvis stengt

Ski-Oppegård har færre spor i bruk. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Enkelte Linje L2X innstilles | Vi henviser til øvrige tog som kjører.

Ski-Oppegård: Delvis stengt

Ski-Oppegård har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Enkelte Linje L2X innstilles | Vi henviser til øvrige tog som kjører.

Lørenskog-Strømmen: Delvis stengt

Lørenskog-Strømmen har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Annenhver linje L1 innstilles mellom Lillestrøm og Oslo S | Vi henviser til øvrige tog som kjører.

Haugenstua: Saktekjøring

Haugenstua: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ski: Delvis stengt

Ski har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ski: Delvis stengt

Ski har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Stabekk-Lysaker: Saktekjøring

Stabekk-Lysaker: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ski-Ås: Saktekjøring

Ski-Ås: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.