Julemøtet ble avholdt lørdag 7. desember i Jernbaneverket Utbyggings kantine i Tønsberg.  Bakgrunnen for at vi spurte om å få låne disse lokalene, var at det ble langt enklere for Vidar Lund Iversen å delta i festlighetene.  Og spørsmålet ble møtt med lutter velvilje; -Værsågod, det skulle da bare mangle, bare flott å kunne være til hjelp!

 

Bordet er dekket og de første gjestene har kommet.

Selv om vi er utenfor eget hus - den lokale salgsavdelingens assorterte utvalg er på plass med julegaver for noen enhver.

Mens vi venter ...

Alle har satt seg til bords, maten er på tallerkenen - velbekomme!

Neida, lerretet var ikke blankt denne kvelden - vi ser på Svend-Eriks lysbilder fra India.  Og etter lysbildene ble det film.

Svend-Erik Larsen (t.v.) viste egne bilder fra India-besøk for rundt 40 år siden og kjøpefilm som viste tilstanden i nyere tid.  Til høyre for Svend-Erik sitter Arne-Magnus Waaler, han hadde valgt å tilbringe en førjulslørdagskveld i Vestfold.

Hans Morten Tamnes (t.v.) takker Svend-Erik Larsen med lite knippe juleøl for et interessant foredrag i ord og bilder.

 

Til slutt takker vi Jernbaneverket Utbygging ved prosjektdirektør Stine Ilebrekke Undrum for den meget positive tilbakemeldingen vil ble møtt med, og den tillit vi ble vist ved å få låne lokalet en lørdag kveld.  Takken ble akkompagnert av en Norsk Jernbanekalender 2014, et eksemplar av Norsk Jernbaneklubbs jubileumsbok Med blikk for jernbanehistorien - 40 år med Norsk Jernbaneklubb og et par poser med Nidar julemarsipanfigurer.
  Det siste er utvilsomt utmerket munngodt til kaffen i førjulstiden.