Norsk Jernbaneklubbs hovedstyre avholder noen av sine styremøter hos klubbens lokalavdelinger.  9. april 2010 var det Vestfolds tur til å få besøk, og fem av åtte av hovedstyrets medlemmer deltok på dette møtet.  Seks av åtte fra vestfoldavdelingens styre hadde anledning til å delta.

Utover å kunne samle seg til en middag, ble det snakket løst og fast om de muligheter og utfordringer Norsk Jernbaneklubb møter.  Det å få flere til å engasjere seg i driften av klubben er en utfordring, men på ingen måte noen umulighet.  Fra hovedstyrets side ble det uttrykt tilfredshet med at lokalavdeling Vestfold hadde kommet i gang igjen.  En lokal forankring kan gjøre det lettere å få engasjement.

Gjestene ble traktert med middag - finnbiff tillaget av rensdyrskav fremstilt fra lår og bog.

Gemyttelig tone rundt bordet.  Klubbens kasserer, Rolf Bouwer Knudsen, i samtale med avdelingens Ole Frogner (nærmest), tydeligvis over et tema Stefan Bårli Hansen finner grunn til å more seg over.  I bakgrunnen sitter Jon Eigil Kvernrød (t.v.), klubbens leder Ole Richenberg og "vår" Johan Svorstøl og snakker sammen, mens avdelingens kasserer er på vei ut fra kjøkkenet.

Om ikke med ryggen til virkeligheten, så sitter hovedstyrets nestleder Åge Lybekbråten (t.v.), sekretær Henrik B. Backer og varamedlem Jon Eigil Kvernrød sammen med vestfoldavdelingens kasserer Vidar Lund Iversen med ryggen til jernbanen.  Nærmest med ryggen til Johan Svorstøl (t.v.) og Ole Richenberg.