Billettpriser 2024

billettterKlikk her for billettkjøp


Vi har obligatorisk forhåndskjøp av billetter til alle avganger gjennom Billetto. Dette er for å sikre at vi kan tilby sitteplass i toget til alle våre reisende. Enkelte avganger kan bli utsolgt før reisedagen. Dette gjelder spesielt for avgangen fra Vikersund kl. 12.15. Vi anbefaler derfor å kjøpe billett i god tid.

Reisende med damptoget kl. 12.15 fra Vikersund har mulighet til å kjøpe faste plasser i toget. Dette er en valgfri tilleggsbillett og må kjøpes sammen med reisebillett for samme avgang. Faste plasser må bestilles innen kl 12.00 dagen før reisedagen. Faste plasser tilbys ikke under tograndagene 10. og 11. august.

Billettpriser Vikersund - Krøderen

Én veiTur/retur
Voksne 220,- 330,-
Barn (4-15 år) 120,- 170.-
Barn under 4 år 0,- 0,-
Honnør 170,- 250,-
Minigruppe - 760,-

Prisene inkluderer billettavgift til Billetto.
Minigruppe gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år
Barn under 4 år reiser gratis, men må ha egen billett.
Barnas dag 18. august reiser alle barn gratis med togene. Derfor er det heller ikke minigruppe den dagen.

Merk at alle reisende må gå innom billettsalget på stasjonen før togavgang. Her får man utdelt egne togbilletter av den gamle typen og aktuelle informasjonsskriv. Billettene framvises i toget ved kontroll og kan beholdes som en suvenir etter reisen. Vær ute i god tid for å unngå kø, seneste frammøte er 30 minutter før togavgang.

Ved forespørsel om bytte eller refusjon av billetter, kontakt

Ledsager til reisende med offisielt ledsagerbevis reiser gratis, men må ha egen billett. Ledsagerbevis må framvises ved billettkontroll.

For reisende med reiseinvitasjon må det bestilles én fribillett pr. reisende hos Billetto. Dette koster ingenting ekstra, men er viktig for å ha kontroll på antall reisende i toget.

Merk at kjøpte billetter kun gjelder for angitt dag og avgangstid.

På kombinasjonsturene Tog, båt og eventyr og Fjordcruise og damptog er det egne rundturbilletter hvor togreisen også er inkludert. Reisende på disse turene skal ikke kjøpe egen togbillett i tillegg.

Billetter til westernshowet (30. juni - 4. august) kan kjøpes på forhånd sammen med reisebilletten, som et valgfritt tillegg. De kan også kjøpes ved inngangen til westernbyen på Kløftefoss. Se nærmere info her.

tograndagene (10. august og 11. august) er både togran og westernshow inkludert i togbillettene fra Krøderen kl. 10.40 og Vikersund kl. 12.15. Se nærmere info her.


bilettmaskinVi benytter de gamle Edmonsonske billettene som har vært brukt siden jernbanens barndom. Denne får du ved registrering før avreise fra stasjonen. Billetten kan du beholde som en suvenir og et minne om reisen. Foto: Bent Flyen.

 

Sist oppdatert 18.07.2024