Billettpriser og billettsalg 2020

Alle reiser begynner på Krøderen stasjon, det er ikke anledning til å starte turen fra Kløftefoss. Det selges derfor kun tur/returbilletter til alle avganger. Billetter til alle togavganger må kjøpes på forhånd hos Ticketmaster, se lenger ned på siden.

Merk at kjøpte billetter kun gjelder for angitt dag og avgangstid. Av smittevernshensyn er det et begrenset antall plasser på hver tur, så det kan være lurt å sikre seg billetter i god tid. Oppmøte er senest 20 minutter før avgang på grunn av pålagt registrering av alle reisende. Registreringen skjer i billettsalget på Krøderen stasjon.

Krøderen - Kløftefoss

Tur/retur
Voksne 150,-
Barn  75,-
Honnør 110,-
Minigruppe 335,-

Alle priser inkluderer billettavgift til Ticketmaster.

Minigruppebillett gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år. Barn under 4 år reiser gratis.

Honnørreisende med ledsagerbevis kan ha med ledsager som kun betaler billettavgift kr 15,-. Ledsagerbevis må framvises ved billettkontroll.

For reisende med reiseinvitasjon / gavekort må det bestilles én fribillett pr. reisende hos Ticketmaster, dette koster ingenting ekstra. Dette er viktig siden vi må ha kontroll på antall reisende i toget.

 

 bilettmaskinVi benytter de gamle Edmonsonske billettene som har vært brukt siden jernbanens barndom. Denne får du ved registrering før avreise fra Krøderen stasjon. Billetten kan du beholde som en suvenir og et minne om reisen. Foto: Bent Flyen.

 

 

Sist oppdatert 31.08.2020