Etter et vel gjennomført første halvår, var det 22. juni klart for den årvisse sesongavslutningen med grilling i hagen. Og i motsetning til noen tidligere år, valgte værgudene å se med blide øyne på tiltaket. Derfor kunne vi samles ute på plenen mellom stasjonsbygningen og pakkhuset.
Andreas Bjørnson (stående) påtok seg å være dagens servitør, og sørger for at Knut Brænden (t.v.), Ole Jonny Flateby og Torstein Reiersen får god forpleining.
På grillen stekes det bacon, pølser som smiler (selv om de her har vendt seg i gal retning ...) og ørret.
Maten har kommet på bordet, og Kjell Navestad (ved enden av bordet) har ankommet.
Med god mat og god stemning rundt bordet, er det ikke å undre at Andreas Bjørnson hever glasset (jada, du har rett - pappkruset ...) i en hilsen til fotograf og øvrige tilstedeværende.
Mens praten går livlig rundt bordet, har bussen fra flyplassen ankommet Torp Sandefjord Lufthavn holdeplass med reisende til ...
... toget som kommer nordfra. Og på grillen er noen saftige hamburgere i ferd med å bli serveringsklare.
Et familiebilde: Fra venstre og rundt bordet Andreas Bjørnson, Torstein Reiersen, Vidar Lund Iversen, Hans Morten Tamnes, Kjell Navestad, Knut Brænden, Ole Jonny Flateby og Jan Dahlen.
Det er plass til flere, så når neste års sesongavslutning går av stabelen på forsommeren, bør du rydde plass i kalenderen. Velkommen skal du være!