Mer informasjon?

Finner du ikke svar og har spørsmål, send oss gjerne en melding på våre Facebook-sider eller kontakt oss på .

Åpningstider og billetter

Når kjører togene?

Alle søndager fra midten av juni til midten av september kjører damptoget strekningen mellom Garnes stasjon og Midttun stasjon. Det er også mulig å oppleve vår vakkert restaurerte motorvogn BM 86 flere dager i løpet av året, vi kjører motorvognen under Kulturdagene i Arna, på Stordriftsdagen og juletoget. 

Se hele vårt rikholdige sesongprogram her.

Se egen side med rutetider for detaljer.

Hvor starter reisen?

De fleste reisende starter turen på Garnes stasjon eller Midttun stasjon, men det er også mulig å gå på og av togene underveis på Arna gamle og Haukeland. Her finner du adressen til stasjonene. Du velger selv om du vil reise én vei eller begge veier. Det tilbys to rundturer hver søndag fra Garnes stasjon og én fra Midttun. Se mer informasjon om rutetider her.

Er det mulig å parkere ved stasjonene?

Det er mange gratis parkeringsplasser ved Garnes stasjon, ved den nedlagte Coop-butikken og Arna vgs på Garnes. Se detaljer under den enkelte stasjon.

Hva koster togturen?

Se egen side med billettpriser for detaljer.

Billettprisen er avhengig av alder og reisestrekning. Honnørbillett er samme pris som voksen. Barn 0 til 3 år reiser gratis. Barnevogner og sykler er gratis. Det er ulike priser avhengig av hvilken stasjon du ønsker å reise til og fra, og om du ønsker å reise én vei eller tur/retur. 

Hvor kjøper vi billetter?

Ved påstigning på Garnes stasjon kan det kjøpes billetter på stasjonen, eller på forhånd hos TicketCo. Forhåndskjøpte billetter har fortrinnsrett på toget. Reisende fra stasjonene Midttun, Haukeland, Espeland og Arna (gamle st) må løse billett hos billettør ombord i toget.

Vi har IZettle-terminaler på alle betalingspunkter. Du trenger ikke ta med kontanter, vi aksepterer alle kort. Skulle du ønske å ta med kontanter ta gjerne med så nøyaktig beløp som mulig, vi har begrenset med vekslepenger.

Må vi bestille på forhånd?

Nei, togene på Museet Gamle Vossebanen har ingen plassreservering. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd hos TicketCo. Forhåndskjøpte billetter har fortrinnsrett på toget.

Vi anbefaler å forhåndsreservere bord i spisevognen. Dette kan du gjøre ved å følge denne lenken. Plassreservasjon i spisevognen må være oss i hende senest kl. 12 dagen før ønsket avreise.

Det er mulig for større reisegrupper å reservere plasser i tog i rute. Prisen er kr 140 for voksen og kr 80 for barn for plassreservasjonen. I tillegg må det kjøpes togbillett. Dette tilbys for grupper bestående av 12 personer eller flere. Se mer informasjon her.

Co 742 05 b

Har dere servering?

På toget serverer våre kelnere kaffe, brus, samt noe å bite i fra en trillevogn. 

Det er stasjonskafé på Garnes stasjon. Her finner du suvenirutsalg samt et utvalg av kioskvarer, is, avkjølte drikkevarer og varme pølser i brød. Kafeén er åpen før og etter avgang og i pausen mellom søndagstogene. Rundt om på stasjonsområdet er det satt ut bord og benker slik at våre besøkende kan nyte maten i landlige omgivelser.

Utvalgte søndager kan du oppleve vår klassiske spisevogn fra 1937. Ta en reise tilbake i tid og opplev hvite duker, hvitt porselen og kelnere i stramme uniformer. Familie- eller vennelunsjen, den romantiske lunsjen for to eller bare deg selv, hos oss finner du hyggelig stemning og gode matopplevelser i spisevognen som passer enhver anledning. For mer informasjon se her.

Spisevogn IJG 18140 int 2112 x 1584

Har dere tilbud til rullestolbrukere?

Vi har per i dag beklageligvis ikke mulighet til å ta med oss rullestolbrukere som er avhengig av stol for mobilitet. Det finnes ingen tilkomstramper eller -heiser for rullestolbrukere i toget og korridorene er også smale. Dette skyldes hvordan vognene ble utformet og bygget på 1920- og 30-tallet. Disse begrensningene gjør at det også er utfordrende å evakuere en rullestolbruker skulle et nødstilfelle mot formodning oppstå.

Kan jeg ta med hunden?

Alle snille og veloppdragne hunder er velkommen til å være med på togturen. Det koster ikke noe ekstra, men vi forutsetter at hunden ligger i ro på gulvet under reisen og ikke er til sjenanse for medreisende.

IMG 20150614 112243935 1372 x 772