Artikkelindeks

Det etter hvert tradisjonelle julemøtet i lokalavdelingen ble i 2014 avholdt onsdag 3. desember.  Alle tidligere julemøter var avholdt på lørdager, dette var første gang vi forsøkte oss med en onsdag.  Spenningen var så absolutt til stede - ville det bli tilstrekkelig tid til å gjennomføre middag og program innenfor tilgjengelig tid?  Svaret på det spørsmålet ville komme, det ene eller det andre.  Da onsdagen opprant, ble det på ettermiddagen klart at vi fikk en utfordring på kommunikasjonsfronten. 

Tirsdag 2. desember, det skal gjøres klart til julemøtet dagen etter.  Med enogtyve påmeldte var det en utfordring å få plass til alle ved bordet.

Først er par før-bilder, det er jo så moderne.

Langbord bestående av to deler.

Salongen slik vi kjenner den.  Og vedkassen og nettet for mer ved.

 

En god del møbel- og dekketøyøvelser senere, her er etter-bildene.

Langbordet slik det fremstår med alle tre tilgjengelige deler, den tredje delen kommer fra kjøkkenet.  På siden mot sporet var det dekket for ti, spørsmålet var hvordan det ville arte seg i praksis.  I det fjerner troner lerretet.

Salongens møbler er nærmest endevendt.  Vedkassen fikk plass på kjøkkenet, og vednettet røk ut i gangen på toppen av trappen.  Med ferdig dekket bord kunne skuldrene senkes betraktelig, nå kunne morgendagen bare komme.

 

3. desember og dagen for årets julemøte.  Alt var under kontroll - kaffen var traktet og lysene tent, maten var underveis og gjestene begynte så smått å gjøre sin entré.  På tide å legge til rette for litt aktivitet i mj-rommet.

Gangen i første etasje.  Fra venstre døren inn til venterommet, døren til lokalavdelingens mj-rom med debut for varselskilt og en liten flik av inngangsdøren.  Eller utgangsdøren om du vil.

På anleggets likestrømdel tuslet en ...

... Di 8 med et kort godstog.

 

 En rask titt ut, ikke så mye som gir klassisk julestemning der.

 

To fakkelbokser ønsker gjestene velkommen.  Grønn plen i begynnelsen av desember er ikke slik det skal være når det stunder mot jul.