Spøkelsestog på Krøderbanen


NYHET!


Lørdag 21. oktober 2023
er det klart for spøkelsestog på Krøderbanen. Det blir aktiviteter på Krøderen stasjon med spøkelseshistorier, visning av skummel film og utskjæring av gresskar.

Spøkelsestoget og Krøderen stasjon blir pyntet med spindelvev og skumle figurer, og vi oppfordrer de reisende som har lyst, til å kle seg ut i passende kostymer. Se også opp for overraskelser underveis!

Gresskarutskjæringen foregår både kl 17 og 18. Vi har vært så heldige å få gresskar av Linnes gård i Lier. Vi har en god del, men skulle det ikke bli nok må man dele med naboen. Det er også lov å ta med eget gresskar om man ønsker det. Alle barn må ha med en voksen på denne aktiviteten. Vi skal være utendørs, så ta på deg klær etter været.

Spøkelseshistorien blir fortalt inne på godshuset kl 17 og 18. Her blir det også en liten påfølgende spøkelsesjakt! Her blir det mørkt så de minste må ha følge av en voksen.

I løpet av kvelden blir det spilt av film på stasjonen med utdeling av gratis godteri. Her kan man komme og gå som man vil.

Spøkelsestog

Arrangementet på Krøderen stasjon starter kl. 17.00 og varer fram til kl. 20.00. Spøkelsestoget kjører med diesellokomotiv og historiske vogner. Det blir to turer fra Krøderen til Kløftefoss og tilbake, med en skummel avgang i skumringen kl. 18.00 og en enda skumlere avgang etter mørkets frembrudd kl. 19.00. Hver tur med spøkelsestoget tar 40 minutter, og du kan være med på aktivitetene på stasjonen både før og etter togturen.

Arrangementene på Krøderen stasjon er gratis. Billetter til spøkelsestoget kjøpes på forhånd hos Ticketmaster.

Klikk her for billetter til togavgangen kl. 18.00   Utsolgt

Klikk her for billetter til togavgangen kl. 19.00   Utsolgt

 


Billettpriser

Tur/retur
Voksne 150,-
Barn (4-15 år) 75.-
Barn under 4 år 19,-
Honnør 125,-
Minigruppe* 340,-

* = minigruppebillett gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år. Barn under 4 år må ha egen billett, men betaler kun billettavgift.
De oppgitte prisene er inkludert billettavgift til Ticketmaster.

Plakat - klikk på bildet for å laste ned

Spokelsestog 2023 plakat


Vi ønsker alle som tør velkommen til oss lørdag 21. oktober!

 

Sist oppdatert 17.10.2023