Gjennom flere år har moltekrem som dessert vært et fast innslag på avdelingens julemøter. Men som et resultat av dårlig tilgang på molter, ble det dette året servert molteis fra Galåvolden Gård på Røros.
Kaffeproduksjonen pågår for fullt mens kjøkkenskriver Andreas Bjørnson sørger for å fylle dessertskålene.
Dessertskålene står klare til å bli servert. Isen ble et godt alternativ til moltekrem, noe alle de som benyttet mulighetene for påfyll beviste.
Mens man nøt desserten i fulle drag, slo Andreas Bjørnson på glasset og tok ordet.
På vegne av styret ønsket han å berømme avdelingens leder Hans Morten Tamnes for innsatsen, ...
... noe han gjorde ved blant annet å peke på arbeidet med å skaffe til veie en rekke interessante foredragsholdere til medlemsmøtene.
Et håndfast bevis var en samling skummende drikke, velegnet for juletiden.
Etter å ha fått summet seg, takket Hans Morten Tamnes så mye for den på alle måter uventede oppmerksomheten, og sa at det var hyggelig å få høre at arbeidet som nedlegges til beste for NJK blir satt pris på.
Så snart desserten var unnagjort, var det klart for et siste sceneskifte - dessertskåler skulle ryddes unna og kaffe og julebakst skulle på bordet.